Topiary-park

"Herba Sana"

BEZOEK DE GEZONDHEIDSTUIN "HERBA SANA"! Bezoek de HERBA SANA tuin! De “reizende” tuin met geneeskrachtige kruiden

Al meer dan 15 jaar heeft Laboratoires Ortis, in het hart van de Hoge Venen, een educatieve tuin gewijd aan medicinale planten.

Ortis heeft deze tuin ontworpen en aangelegd om een breed publiek te informeren over de natuur, haar behoud en haar belang voor onze gezondheid.

Om haar 60-jarig bestaan in 2018 te vieren, heeft het bedrijf besloten om deze tuin, met 25 essentiële planten ook aan te leggen in verschillende uithoeken van het land.

Dankzij de samenwerking met competente partners, zoals de vrienden van het Topiary Park in Durbuy, die een gelijke passie delen voor de natuur, haar kracht, haar pracht en haar weldaden, verspreiden miniatuurtuinen zich meer en meer over het hele land.

Achter elk van deze projecten schuilt een speciaal facet van de Ortis filosofie, dat door elk van de geneeskrachtige planten van de rondreizende tuin "Herba Sana dicht bij huis" zal worden beschreven.

Het is een originele manier om het project van deze gezondheidstuin voor iedereen toegankelijk te maken en de mogelijkheid te bieden om gezond te leven dankzij de natuur en haar weldaden.

Parc des Topiaires - Durbuy

Fermeture exceptionnelle du parc des topiaires
le 20 juin 2023